Toshiba Satellite pro notebooks

Toshiba Satellite proVoor professionals die hoogwaardige prestaties en gebruiksvriendelijke voorzieningen wensen, heeft de Satellite Pro-serie de ideale allrounders voor kleine en middelgrote ondernemingen. Dankzij een ruime keuze aan krachtige processors en harde schijven met diverse geheugencapaciteiten, zijn Satellite Pro-laptops zelfs geschikt voor de meest veeleisende gebruikers.

Voor een visuele ervaring van hoge kwaliteit kunt u kiezen uit schermen van 13,3 tot 17 inch. De volwaardige ergonomische toetsenborden zorgen voor het nodige gebruiksgemak bij dagelijks gebruik.

Dankzij zijn ongeëvenaarde verscheidenheid beantwoordt de Satellite Pro-serie aan de meest uiteenlopende zakelijke behoeften. De heldere, levendige Toshiba TruBrite WXGA TFT High Brightness-breedbeeldschermen zijn beschikbaar in de kleinere, lichtere versie van 13,3 inch voor meer mobiele gebruikers, tot 17 inch voor notebooks met een volledig numeriek toetsenblok.

Aan u de keuze – de Satellite Pro-serie bestaat uit notebooks met geïntegreerde of externe graphics, zoals de nieuwste grafische kaart ATI Mobility Radeon™. Dankzij een systeemgeheugen tot 8 GB en de laatste Intel®-technologie stijgt de productiviteit nog door snelle gegevensverwerking.

De Satellite Pro-serie maakt meteen een goede indruk met zijn gewelfde lijnen en zachte ronde hoeken voor een meer elegante en eigentijdse look-and-feel. Andere opvallende designelementen zijn een deksel zonder veerslot en titaniumzilveren afwerking.

De nieuwste geïntegreerde Wi-Fi-technologie. Toshiba ConfigFree voor snelle en eenvoudige verbindingen. Een betrouwbare verbinding met Diversity Antenna’s. En voor videoconferenties van hoge kwaliteit: een webcamera met 1,3 megapixels en een microfoon. Met de Satellite Pro kunt u contact houden met uw zakelijke contacten terwijl u volledig mobiel bent.

Toshiba Satellite pro S300L notebooks

De Satellite Pro S300L is ontwikkeld voor intensief gebruik, maar is compact genoeg om mobiel mee te werken. Met het robuuste chassis en de EasyGuard-functies is de Satellite Pro S300L een solide en veerkrachtige notebook die zijn geld meer dan waard is. Ideaal voor de zakelijke gebruiker.

De Satellite Pro S300L biedt u meer computerplezier dankzij een reeks Toshiba EasyGuard-voorzieningen, waaronder bescherming van de vaste schijf met 3D-sensor, een morsbestendig toetsenbord dat tot 30 ml vloeistof kan verdragen, een uiterst duurzaam chassis en Toshiba Face Recognition. Van geavanceerde beveiliging en bescherming tot verbeterde connectiviteit en beheer, EasyGuard geeft u absolute gemoedsrust.

Ga meteen aan de slag met de Satellite Pro S300L, uitgerust met de modernste processors, tot 8 GB geheugen en vaste schijven met hoge capaciteit. De ingebouwde webcamera en microfoon maken probleemloze videoconferenties mogelijk. Als u dat alles combineert met een aantrekkelijke prijs, is de Satellite Pro S300L echt ontworpen voor veeleisende professionals.

De accu met 6 cellen heeft een accugebruiksduur tot 3,5 uur, waardoor u langer kunt werken.

Breng presentaties en interactieve beelden tot leven met het Toshiba TruBrite WXGA High Brightness-beeldscherm van 15,4 inch.

U hebt geen last van de beperkingen van een desktopcomputer en moeilijke aansluitingen! Met de optionele Dynadock U10 kunt u al uw accessoires aansluiten via een enkele USB-kabel. U hoeft dus niet meer te wisselen tussen toetsenbord, externe vaste schijf of andere randapparatuur.