Toshiba Tecra notebooks

Toshiba_TecraDe Tecra-serie bestaat uit notebooks ontwikkeld voor veeleisende professionals die op zoek zijn naar een snelle, gebruiksvriendelijke vervanger voor hun desktopcomputer – en een robuuste, draagbare machine voor wanneer ze onderweg zijn.

Deze uiterst duurzame notebooks zijn ontwikkeld voor het zwaardere werk en bieden uitstekende connectiviteit, prestaties en betrouwbaarheid.

Wanneer u onderweg bent, hebt u een notebook nodig die tegen een stootje kan. Behalve de robuuste buitenkant met een chassis van een magnesiumlegering en een morsbestendig toetsenbord dat tot 100 ml* vloeistof kan verdragen, hebben we binnenin luchtkussentjes en speciale bekleding voorzien om uw notebook en gegevens te beschermen. Om hun duurzaamheid te bewijzen, hebben deze notebooks een valtest van een hoogte tot 100 cm ondergaan.

De Tecra is uitgerust met NVIDIA® TurboCache™-technologie en een grafisch geheugen van maximaal 1.535 MB voor supersnelle beelden met hoge resolutie. Dankzij het geheugen tot 8 GB, de modernste processors en een Solid State Drive bespaart u tijd en frustratie en kunt u veel sneller werken.

Tecra levert snelle, eenvoudige en uiterst betrouwbare prestaties met mobiel breedband via de nieuwste 3G-technologie of geïntegreerde Wi-Fi. Andere innovaties zijn Toshiba ConfigFree™ om snel en eenvoudig verbinding te maken en Diversity Antenna’s, die zich voortdurend aanpassen voor de best mogelijke verbinding.

Tecra maakt het gemakkelijker voor IT-support om uw notebooks te controleren, beveiligen, onderhouden en upgraden – wat resulteert in veel minder storingen. Intel® vPro™-technologie met Active Management Technology 4.0 zorgt voor een betere beveiliging en beter beheer. De software Toshiba PC Health Monitor waarschuwt u tijdig voor mogelijke problemen. Door snel docken verliest u geen tijd meer door kabels aan te sluiten.

Toshiba Tecra-R10 notebooks

Toshiba_Tecra_R10Als u het grootste gedeelte van uw tijd onderweg werkt, dan is de Tecra R10 de perfecte mobiele metgezel. De R10 beschikt over alle mobiele voorzieningen die u verwacht van een ultralichte notebook, zoals een compact design, mobiel breedband en Solid State Drive (SSD). Anderzijds biedt de machine ook uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid dankzij het sterke chassis, het breedbeeldscherm van 14,1 inch en uitgebreide verbindingsvoorzieningen.

De Tecra R10 weegt slechts 1,97 kg en biedt een uitstekend evenwicht tussen draagbaarheid, prachtige vormgeving en topkwaliteit. De geavanceerde EasyGuard-bescherming bestaat uit een morsbestendig toetsenbord dat tot 100 ml vloeistof* kan verdragen, een robuust chassis dat een valtest vanaf een hoogte tot 100 cm heeft ondergaan en bescherming van de vaste schijf met 3D-versnellingsmeter. De mobiele professional heeft ook een betere beveiliging nodig. Daarom is de R10 uitgerust met een optionele privacyfilter zodat informatie op uw scherm niet zichtbaar is van opzij.

De R10 is uitgerust met Toshiba’s meest gesofisticeerde voorzieningen voor mobiele gebruikers. U kunt kiezen tussen een vaste schijf met hoge capaciteit tot 320 GB of een optionele superlichte en supersnelle SSD van 128 GB. Dit krachtige en toch mobiele pakket wordt aangevuld door een Intel® Core™2 Duo-processor met Intel® Active Management Technology 4.0, tot 8 GB RAM, mobiel breedband WWAN/3G, DVD Slim Super Multi en een accugebruiksduur tot 5,5 uur (Mobile Mark™ 2007).

Met het WXGA TFT High Brightness-scherm van 14,1 inch met led-achtergrondverlichting kunt u comfortabel werken in alle omstandigheden – zelfs buiten. De NVidia® Quadro NVS 150M met ondersteuning voor Turbo Cache™-technologie levert echt dynamische beelden.
Voldoet aan de richtlijnen van ENERGY STAR 5.0. U kunt uw ecologische voetafdruk verkleinen door in de Eco-modus te werken en zo uw energieverbruik te optimaliseren. Intel® Centrino® 2 met vPro™-technologie verhoogt ook de energie-efficiëntie en accugebruiksduur.
De Tecra R10 is volledig uitgerust met Toshiba EasyGuard – geavanceerde voorzieningen op het vlak van beveiliging, bescherming, connectiviteit en beheer – en werkt daardoor uiterst betrouwbaar en veilig.

Toshiba Tecra-A10 notebooks

Toshiba_Tecra_A10Voor gebruikers die vooral op kantoor werken, maar toch de vrijheid willen om onderweg te werken, is de Tecra A10 een voordelige, veelzijdige vervanger voor een desktopcomputer. De A10 is robuust, snel en bevat heel wat nuttige functies voor de doorsnee professionele gebruiker – zoals de geïntegreerde Bluetooth-voorziening en een USB/eSATA-combopoort met Sleep-and-Charge, waarmee u zelfs andere toestellen kunt opladen terwijl uw notebook is uitgeschakeld. Met de optie mobiel breedband beschikt u over een flexibel totaalpakket, klaar voor gebruik.

De Tecra A10 is uitgerust met Toshiba EasyGuard-voorzieningen voor betere mobiele bescherming en beveiliging. Het chassis heeft een valtest van een hoogte tot 70 cm ondergaan en omvat een morsbestendig toetsenbord dat tot 30 ml vloeistof* kan verdragen. De vaste schijf wordt beschermd door een 3D-versnellingsmeter, terwijl PC Health Monitor uw IT-apparatuur beter beveiligt door u tijdig te waarschuwen bij onregelmatig energieverbruik, onregelmatig koelen en problemen met de vaste schijf.

Alle Tecra-notebooks zijn gebouwd om tegemoet te komen aan de behoeften van veeleisende professionals. De A10 is een hoogwaardige machine uitgerust met de modernste Intel® Core™2 Duo-processors, DVD Super Multi Drive, krachtige graphics, een ingebouwde microfoon en een Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness-scherm van 15,4 inch. Snelle en veilige toegang tot uw notebook wordt mogelijk gemaakt door de vingerafdrukscanner en een webcamera met 1,3 megapixels met Face Recognition.

De Tecra A10 is volledig uitgerust met Toshiba EasyGuard – geavanceerde voorzieningen op het vlak van beveiliging, bescherming, connectiviteit en beheer – en werkt daardoor uiterst betrouwbaar en veilig.

Blijf overal in verbinding met Ethernet LAN, WiFi, Bluetooth® 2.1, optioneel mobiel breedband WWAN/3G, Toshiba ConfigFree en de geïntegreerde Diversity Antenna’s. Op kantoor kunt u de 5-in-1 Bridge Media-sleuf en optionele Express Port Replicator gebruiken om op een eenvoudige manier verbinding te maken met externe toestellen.

De USB- en gecombineerde USB/eSATA-poorten zorgen voor een verbeterde USB-verbinding met Sleep-and-Charge-functie. Op die manier kunt u uw PDA, mobiele telefoon, mp3-speler en andere toestellen zelfs opladen terwijl uw notebook is uitgeschakeld.

Toshiba Tecra-S10 notebooks

Toshiba_Tecra_S10Als vervanger van een professionele desktopcomputer is de Tecra S10 betrouwbaar, robuust en gebruiksvriendelijk – ideaal voor gebruik tijdens en buiten vergaderingen, of om ‘s avonds mee naar huis te nemen. Het brede scherm van 15,4 inch met hoge resolutie en grafische kaart van NVIDIA® levert scherpere beelden. Bovendien kunt u zonder zorgen werken omdat de S10 is uitgerust met bescherming van de vaste schijf en morsbestendig toetsenbord*, terwijl de Diversity Antenna’s moeiteloos een goede verbinding zoeken.

De S10 beschikt over geavanceerde voorzieningen op het vlak van bescherming en inzetbaarheid, waardoor u onderweg zorgeloos kunt werken. Met de vingerafdrukscanner kunt u eenvoudig inloggen en beschikt u over een uitgebreide beveiliging. U kunt snel verbinding maken met een toetsenbord, muis, scherm of andere randapparatuur dankzij de optionele Express Port Replicator. En om uw gegevens te beschermen, heeft de robuuste behuizing een valtest vanaf een hoogte tot 70 cm ondergaan, is de notebook uitgerust met een morsbestendig toetsenbord* en bescherming van de vaste schijf met 3D-versnellingsmeter.

De Tecra S10 beschikt over meer dan voldoende kracht en prestaties voor scherpe presentaties, videoconferenties en veeleisende toepassingen. Webcamera met 1,3 megapixels. Optioneel Toshiba TruBrite® WSXGA+ TFT High Brightness-breedbeeldscherm van 15,4 inch met NVIDIA® Quadro® NVS 150M met ondersteuning voor TurboCache™-technologie. Om nog productiever te kunnen werken, wordt de Intel® Core™2 Duo-processor ondersteund door Intel® Active Management Technology 4.0.

Gigabit Ethernet LAN, geavanceerde WiFi en optioneel mobiel breedband WWAN/3G worden aangevuld door Toshiba ConfigFree en de geïntegreerde Diversity Antenna’s voor snelle en betrouwbare verbindingen. Bevat ook Bluetooth® 2.1 en 5-in-1 Bridge Media-sleuf voor rechtstreekse overdracht van gegevens.
De software PC Health Monitor zorgt ervoor dat uw IT-apparatuur in goede handen is door u tijdig te waarschuwen als er zich onregelmatigheden voordoen bij het energieverbruik, koelen, batterijgebruik en de werking van de vaste schijf.

Voor nog betrouwbaardere prestaties is de Tecra S10 volledig uitgerust met Toshiba EasyGuard, bestaande uit geavanceerde voorzieningen voor beveiliging, bescherming, connectiviteit en beheer.

Toshiba Tecra-M10 notebooks

Als u een veeleisende gebruiker bent die ook onderweg wil kunnen werken, dan is de M10 ideaal. Als een van de krachtigste notebooks uit de Tecra-serie, heeft de M10 de capaciteit om veeleisende toepassingen te draaien en bedrijfsessentiële prestaties te leveren – waar u ook bent. Met het scherm van 14,1 inch kunt u doeltreffend werken achter uw bureau of onderweg – ondersteund door snelle WiFi voor snelle verbindingen en een dik, robuust chassis voor absolute gemoedsrust.

Voor professioneel gebruik hebt u een notebook nodig die zware toepassingen en bestanden aankan – en dat geldt ook voor het scherm. Het optionele Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness-breedbeeldscherm van 14,1 inch wordt aangestuurd door NVIDIA® Quadro® NVS 150M met ondersteuning voor TurboCache™, en bestuurd door Intel® Core™2 Duo-processors met Intel® Active Management Technology 4.0. De M10 is ook uitgerust met een webcamera van 1,3 megapixels voor even schitterende virtuele vergaderingen.

De Tecra M10 is uitgerust met Toshiba’s uiterst betrouwbare technologie om uw notebook en gegevens te beschermen. De vingerafdrukscanner zorgt voor beter beveiligde toegang en de geavanceerde Toshiba EasyGuard-voorzieningen bieden de nodige robuustheid voor mobiel gebruik: een morsbestendig toetsenbord dat tot 30 ml vloeistof* kan verdragen, het chassis heeft een valtest vanaf een hoogte tot 70 cm ondergaan en de vaste schijf wordt beschermd door speciale kussentjes en een 3D-versnellingsmeter.

U kunt overal online gaan met Gigabit Ethernet LAN, geavanceerde WiFi en optioneel mobiel breedband WWAN/3G. Maak gebruik van snelle en betrouwbare verbindingen dankzij Toshiba ConfigFree™ en geïntegreerde Diversity Antenna’s.

Voldoet aan de richtlijnen van ENERGY STAR 5.0. Alle notebooks van Toshiba werden ontwikkeld om tijdens hun levensduur zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. De M10 is ook uitgerust met Intel® Centrino® met vPro™-technologie voor een lager energieverbruik en kleinere ecologische voetafdruk.

Via USB Sleep-and-Charge kunt u uw smartphone, mp3-speler en andere toestellen zelfs opladen terwijl de notebook is uitgeschakeld. Voor geheugenkaarten is er de 5-in-1 Bridge Media-sleuf en optionele Express Port Replicator voor het eenvoudig aansluiten van een toetsenbord, muis, scherm of andere randapparatuur. Kijk op Toshiba.com voor meer informatie