Toyota Aygo

Een dynamische straatartiest die het publiek in zijn ban houdt met een vlot rijgedrag en gunstig brandstofverbruik. De CO2-uitstoot en het brandstofverbruik zijn uitzonderlijk laag. Toch heb je dankzij de innovatieve Toyota Optimal Drive aan vermogen geen gebrek.
Toyota_aygo

Het ruimtelijke interieur ademt de sfeer van de stad. Met levendige kleuren. En een zelfverzekerde styling. Doordacht en intelligent design met een volmaakte harmonie tussen vorm en functie.

In de stad weet je nooit wat je kunt verwachten. Daarom biedthet interieur van de Aygo vier comfortabele zitplaatsen. En dat met een totale lengte van slechts 3,42 meter.
Toyota_aygo

De stad zit vol verrassingen. Daarom zijn we er ook zo dol op. Maar in het verkeer moet je goed opletten. Daarom is het goed  om te weten dat de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen van de Aygo je beschermen tegen de gevaren van de straat.

Toyota heeft een reputatie als fabrikant van ’s werelds betrouwbaarste auto’s, met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en een laag brandstofverbruik. Met alle voordelen van dien. Zoals lage onderhoudskosten en een hoge restwaarde.

Toyota Optimal Drive. Een innovatief programma, gericht op de beste balans tussen een uiterst gunstig brandstofverbruik, een zeer lage CO2-uitstoot en optimaal rijplezier. Standaard op elke Aygo.

De Aygo beschikt over innovatieve motortechnologie en geavanceerde transmissies, met componenten die licht en compact zijn, met een lage weerstand werken en die helpen om de effi ciency van de motor te verbeteren. Met deze bijzondere prestaties laat Toyota op overtuigende wijze zien dat haar fi losofi e van ‘Always Optimising’ ook de grondslag vormt voor de motoren van de Aygo. Niet voor niets is de 1.0 liter VVT-i benzinemotor voor het derde achtereenvolgende jaar onderscheiden met de felbegeerde ‘International Engine of the Year’ award. Dankzij Toyota Optimal Drive combineert deze krachtbron levendige prestaties met een minimale belasting van het milieu. Innovatieve kracht die het verschil maakt: het laagste brandstofverbruik in deze klasse en schone emissies. Het maximale vermogen bedraagt desondanks 68 pk, met een koppel van 93 Nm bij 3.600 tpm.