Toyota iQ bpm en wegenbelastingvrij

De Toyota iQ is veel meer dan alleen een compacte auto. Elke centimeter is even doordacht, even intelligent. De lijst van innovaties voor de Toyota iQ is waarschijnlijk langer dan de auto zelf.
Toyota iq wit

Hoge brandstofkosten, drukke steden, milieuproblematiek. Autorijden verandert en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Uitdagingen die kunnen leiden tot nieuwe ideeen en een kunstzinnige expresse van het alledaagse. Bijvoorbeeld tot een auto waarin een uitzonderlijke flexibiliteit samenkomt met vooruitstrevende technologie in een toekomstgericht ontwerp.

Een onverwacht ruim interieur. Stijlvol, met tal van ingenieuze details en frisse rode accenten.

Een acrobaat op vier wielen, Dat is iQ. Dankzij de uniek kleine draaicirkel is hij niet voor een gat te vangen.
Toyota iq binnen

Gemoedrust. In de Iq verkeert u in de geruchtstellende wetenschap dat u omringd bent door maar liefst negen airbags. Die u beschermen tegen gevaar uit alle richtingen. Letterlijk, wantzelfs de achterruit is voorzien van een curtain airbag.

Een baanbrekende auto die op gebied van veiligheid geen enkel compromis sluit. Een beoordeling met 5 sterren door Euro NCAP is het bewijs.
Toyota iq achterkant

Met Toyota Optimal Drive benut u de brandstof tot de laatste druppel.

Het Start&Stop systeem zorgt ervoor dat de motor van de iQ vanzelf wordt uitgeschakeld zodra u tot stilstaand komt om weer tot leven te komen op het moment dat u de koppeling intrapt. Dat voelt niet alleen goed, het bespaart ook brandstof.

Met het pittige 1.0 VVT-i benzinemotor koppelt de iQ aansprekende prestaties aan een laag brandstofverbruik in dito emissiewaarden. Precies wat u verwacht van een milieuvrindelijke stadsauto.

Toyota Optimal Drive. Een innovatief motorengamma, gericht op de beste balans tussen een lager brandstofverbruik en geringere CO2 uitstoot, zonder concessies te doen aan vermogen en rijplezier.

De iQ beschikt over innovatieve motoren en geavanceerde transmissies. Alle gebruikte componenten met een extra lage weerstand, hebben een lichtgewicht ontwerp en blinken uit door hun ongeevenaarde ifficiente.

De Toyota iQ rijder geniet ook nog een van een flink financiële voordeel. Zo is de 1.0 VVT-i uitvoering BPM vrij, heeft hij slechts 14% zakelijke bijtelling én u betaalt geen wegenbelasting.

Twee motoren aan u de keuze:

Benzine 1.0 lt – 50kW (68pk)
Benzine 1.3 lt – 72kW (98pk)