Toyota Urban Cruiser

De Urban Cruiser geeft u de ruimte om volledig uzelf te zijn. Ook de originele accessoires van Toyota dragen daaraan bij. De keuze is enorm, van sierlijke stijlaccenten tot accessoires die het praktische gebruiksgemak of de innovatieve kracht van uw auto versterken. Elk afzonderlijk accessoire weerspiegelt de levensvreugde en kwaliteit die de Urban Cruiser ook kenmerkt.
Toyota urban cruiser


De Urban Cruiser is een krachtige persoonlijkheid. Zijn stoere uitstraling maakt hem tot een opvallende verschijning in elke omgeving. De accessoires die Toyota speciaal voor de Urban Cruiser ontwikkelde, versterken dit gevoel van originaliteit. De montage is bijzonder eenvoudig, de pasvorm perfect. Over elk detail is nagedacht, zodat de vorm en functie van de accessoires naadloos aansluiten bij het plezier dat u beleeft aan uw Urban Cruiser.

Stijl heeft alles te maken met uw eigen persoonlijke smaak. Met details waarmee u de buitenwereld laat zien wie u bent. Zo kunt u uw Urban Cruiser uitrusten met sierlijke chromen stijlaccenten en extra bescherming voor de carrosserie. Waarbij u er zeker van kunt zijn dat de diverse accessoires perfect op elkaar zijn afgestemd, én bijdragen aan een uniforme uitstraling die past bij uw creatieve geest.
Toyota urban cruiser

De Urban Cruiser onderscheidt zich door zijn even elegante als krachtige design. Dat u extra uitdagend kunt maken met de unieke lichtmetalen velgen van Toyota. En wat dacht u van een verlaagde wielophanging? Met deze combinatie creëert u een uiterlijk dat passie uitstraalt, terwijl het merkbaar ten goede komt aan de wegligging.

Waarom zou u onnodige risico’s nemen wanneer u zich daar eenvoudig tegen kunt wapenen? De accessoires van Toyota sluiten aan bij de robuuste, uitstraling van de Urban Cruiser en bieden bescherming tegen kleine beschadigingen die in het drukke stadsverkeer aan de orde van de dag zijn.
Toyota urban cruiser

De doordachte visie van Toyota komt u onder meer tegen in diverse innovatieve hulpsystemen die schade helpen te voorkomen bij het manoeuvreren in de kleine ruimte. Dit systeem omvat ultrasoon sensoren in de achter- en/of voorbumper. Deze zijn verbonden met een alarm in het interieur, dat u waarschuwt zodra u een obstakel over het hoofd heeft gezien.

Ook kunt u kiezen voor een camera die de situatie achter de auto overzichtelijk in beeld brengt. De beelden kunt u bekijken op het scherm van het navigatiesysteem (zie pag. 26), of op de speciale achteruitkijkspiegel.

De wereld ligt aan uw voeten. Waar gaat de reis naartoe? Met een aluminium dakdrager en de verschillende draagsystemen van Toyota kunt u uw vrije tijd ten volle benutten. Datzelfde geldt voor de trekhaak, met de Urban Cruiser beschikt u immers over voldoende trekkracht om bijvoorbeeld een jetski op een kleine aanhanger te vervoeren.

Het leven saai? Niet met de Urban Cruiser. Weekendjes weg, wintersport, de wereld verkennen, het kan allemaal met de Urban Cruiser. Met de dakdrager en de diverse bevestigingssystemen van Toyota kiest u de flexibiliteit die u nodig heeft om van uw avonturen te genieten.

In de stijlvolle wereld van de Urban Cruiser is alles anders dan u tot nu toe gewend was. Gebruiksvriendelijke bediening en interieur. Verrassend comfort in een rustgevende ambiance. Materialen die niet alleen plezierig zijn om naar te kijken, maar ook om aan te raken.

Maar er is meer. De accessoires van Toyota zijn erop gericht om het interieur van de Urban Cruiser te transformeren tot uw persoonlijke huiskamer.

Design, details, rijervaring. Uw individuele smaak wordt zichtbaar in details waarmee u zelf bepaalt hoe uw auto eruit ziet. Diezelfde vrijheid bieden de accessoires van Toyota. U wordt zelf de designer en kiest hoe u uw persoonlijkheid vorm wenst te geven.

Als het op luxe en comfort aankomt, dan laat de lederen interieurbekleding van Toyota geen wens onvervuld. Uw persoonlijke smaak komt optimaal tot zijn recht dankzij de allerbeste leersoorten en diverse smaakvolle kleuren. Details als stoelverwarming en jashangers maken het geheel af.

De Urban Cruiser gebruikt technologie die in dienst staat van uw rijplezier. De accessoires van Toyota geven u de mogelijkheid uw auto volledig naar uw hand te zetten. Wat dacht u van een navigatiesysteem om u de weg te wijzen? Of een verbeterd audiosysteem voor nog meer luistergenot? Een telefoonsysteem waarmee u altijd en overal bereikbaar bent? Zowel de bediening als het display blinken uit door gebruiksvriendelijkheid. Daarbij is elke functie even doordacht, geen wens blijft onvervuld.
Kijk op Toyota.nl voor meer info