Toyota Verso

Toyota Verso

Design voor het individu. Maar ook voor het gezin. De Toyota Verso koppelt een opvallend en eigentijds uiterlijk aan multifunctionaliteit. En aan een interieur waarin elke passagier de ruimte krijgt. Met originele accessoires van Toyota maakt u uw Verso nog stijlvoller, gebruiksvriendelijker en innovatiever. Nooit eerder was veelzijdigheid zo aantrekkelijk.

Waar de Verso het vermogen heeft zich aan vrijwel elke situatie aan te passen, daar kunt u ook met de originele accessoires van Toyota al uw persoonlijke wensen in vervulling laten gaan. Elk afzonderlijk accessoire werd op maat gemaakt voor uw Verso, van sierlijke lichtmetalen velgen tot de even praktische als stijlvolle dakdragers en andere bagagesystemen. Met de kwaliteit en gebruiks- vriendelijkheid zoals u die ook van uw Verso gewend bent. Wat uw bestemming ook is, met de Verso en accessoires van Toyota wordt elke reis een aangename herinnering.
Toyota Verso
Uit welke hoek u de Verso ook bekijkt, altijd is zichtbaar dat het aerodynamische design ook een fraai esthetisch geheel vormt. De accessoires voor de carrosserie van uw Toyota versterken deze uitstraling met een aantal opvallende accenten waarin uw persoonlijke smaak tot uiting komt. De accessoires vormen een sierlijk geheel met uw Verso en versterken het sportieve uiterlijk.
Toyota Verso

Parkeerhulpsystemen
Toyota biedt verschillende accessoires die u helpen kleine parkeerschades te voorkomen. Dit parkeerhulpsysteem is voorzien van ultrasoon sensoren in de voor- en/of achterbumpers. De sensoren zijn aangesloten op een alarmsysteem in het interieur, dat u waarschuwt op het moment dat u een obstakel dreigt te raken. De parkeercamera maakt achteruitrijden eenvoudiger. De camera projecteert beelden op een monitor in uw achteruitkijkspiegel, of op het scherm van uw TNS510 Full Map navigatiesysteem.

Toyota Verso Het interieur van de Verso is ruim en comfortabel, en onderscheidt zich door zijn hoogstaande kwaliteit. Maar ook door zijn fl exibiliteit, met nuttige functies die passen bij een druk gezinsleven. Met originele accessoires van Toyota gaat u nog een stapje verder. U heeft hiermee de vrijheid om het interieur van de Verso volledig naar uw hand te zetten. Door te kiezen voor stijlaccenten of accessoires die het gebruiksgemak en de veiligheid vergroten. Of kies voor de rijke uitstraling van volledig lederen bekleding. Zo maakt u de auto af op een manier zoals u die zelf graag ziet.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen gebruikt zijn auto op een andere manier. Juist daarom is de Verso ideaal. In het flexibele interieur krijgt elke passagier de ruimte die hij of zij nodig heeft. De accessoires van Toyota onderscheiden zich door dezelfde mate van  veelzijdigheid. De mogelijkheden zijn eindeloos, bijvoorbeeld om onderweg een huisdier mee te nemen, of om de bekleding in de bagageruimte te beschermen tegen vuil en vocht.

Elk mens is verschillend, maar de Verso heeft alle flexibiliteit om in de meest uiteenlopende  wensen te kunnen voorzien. Datzelfde geldt voor de hightech accessoires van Toyota. Elke functie is even doordacht, bedieningsgemak is vanzelfsprekend. De technologie van Toyota is gebaseerd op geïntegreerde multimedia. Of het nu gaat om entertainment voor het gezin, navigatie, audio of telecommunicatie, elk accessoire geeft het leven aan boord van de Verso een extra dimensie.