Toyota Yaris

De slimme keuze. Een compacte auto voor grootse ideeën, die naadloos aansluit op uw drukke leven. Met de originele acces soires van Toyota kunt u de Yaris nog meer op uw wensen afstemmen. Of het gaat om technische, extra comfortabele of juist praktische accessoires, ze zijn altijd van dezelfde hoge kwaliteit als uw Yaris zelf.
Toyota Yaris

Aerodynamisch. Intrigerende contouren. Zachte, vloeiende lijnen. De Yaris is een lust voor het oog, waar hij ook verschijnt. De accessoires voor het exterieur benadrukken het aantrekkelijke uiterlijk.

Een eigen persoonlijkheid zorgt voor een eigen stijl. De toevoeging van diverse kleine details kan kenmer kende verschillen opleveren. Zoals de chromen ornamenten van de mistlampen de voorzijde van de Yaris benadrukken. Of kies voor chroomafwerking voor de spiegelbehuizingen of het chroom ornament op de achterklep. Afzon derlijk of tezamen, elk accessoire vertelt hoe uw persoonlijke Yaris er uit moet zien.
Toyota Yaris

Een lederen interieur van Toyota is waarschijnlijk de meest indrukwekkende verfraaiing van uw Yaris. Leder staat voor zowel een rijke uitstraling als praktisch comfort en is even prettig om op te zitten als om naar te kijken. U kunt kiezen uit diverse kleuren en voor de geheel lederen bekleding of een combinatie met Alcantara®. Het geheel omvat niet alleende stoelen en achterbank, maar ook de deurpanelen en hoofdsteunen. Vanzelfsprekend blijft de werking van de airbags geheel gewaarborgd. Fraaie dorpellijsten en uit de autosport bekende, geperforeerde aluminium pedalen maken de exclusieve sfeer in de auto compleet.

Elke knop, schakelaar en display van de Yaris is gericht op maximaal bedieningsgemak.

Op deze manier is ook het TNS510 navigatiesysteem ontwikkeld. Fraai om te zien en functioneel in het gebruik. Het begeleidt u probleemloos naar elke West-Europese bestemming. Het 5,8” grote touchscreen maakt de TNS510 erg gemakkelijk in het gebruik. De aanwijzingen komen helder in beeld en worden duidelijk uitgesproken. De routeberekening gebeurt bijzonder snel en Dynamic Route Guidance** helpt u om verkeersopstoppingen te vermijden. Het systeem bevat een geïntegreerde radio, een WMA/MPS/CDX compatible CD-speler, Bluetooth® Music-streaming en uitgebreide compatibiliteit inclusief USB-poort.
Toyota Yaris

Communiceren is belangrijk. Daarom heeft Toyota er schitterende technologische toepassingen voor ontwikkeld. Zo heeft de speciale module voor de middenconsole aansluitpunten voor uw iPod® en iPhone® en een USB-poort. Hiermee kunt u de iPod® en iPhone® aansluiten op het superieure geluidssysteem van de Yaris. Via deze aansluiting wordt uw iPod® of iPhone® tijdens het rijden tevens opgeladen, en de bediening gaat eenvoudig dankzij toetsen op het stuurwiel. U luistert naar uw muziek via de audio-installatie van de auto. U kunt ook direct via de USB-poort muziek- dragers afspelen. Het JBL® Premium Sound System is speciaal ontwikkeld voor de Yaris. Het bevat een 440 Watt DSP versterker, voorin tweeters en woofers, achterin coaxiale speakers en een 100 Watt subwoofer. Het resultaat is een geluidsbeleving die zich kan meten met die van topklasse audiosystemen voor de huiskamer.

In elk dag schuilt een nieuw avontuur. Met de originele accessoires van Toyota hoeft u geen enkele gelegenheid onbenut te laten. De aerodynamische, aluminium allesdragers staan aan de basis van zeer uitgebreide mogelijkheden om uw auto af te stemmen op de kansen die het leven biedt. De dragers laten zich gemakkelijk installeren. Speciale houders voor uw fi ets, ski’s of surfplank kunnen gemakkelijk aan de allesdragers worden gekoppeld. De trekhaak en de fi etsendrager achterop vergroten de vervoerscapaciteiten van de Yaris nog verder.

Iedereen doet de dingen op zijn of haar eigen manier. En stemt het gebruik van de auto daarop af. Bij het ontwerp van de accessoires is hiermee rekening gehouden. De laadvloerbescherming en de omkeerbare mat voor de bagageruimte beschermen de vloerbedekking optimaal. Ze weerstaan alles, tot de ergst denkbare vervuilingen aan toe. Iets subtieler is het verticale bagagenet, dat kleinere voor werpen veilig op hun plaats houdt. De praktische middenconsole, die tevens fungeert als armsteun, biedt veel ruimte aan kleinere objecten die u graag uit het zicht houdt.

Alles voor een optimale bescherming tegen deuken en krassen. Een grootaantal accessoires van Toyota is erop gericht om uw auto in nieuwstaat te houden.

De parkeersensoren bieden grote voordelen bij het voorkomen van parkeerschades. De sensoren in de achterbumper controleren automatisch de omgeving achter de auto bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Wanneer de auto een object te dicht nadert, zorgen de sensoren voor een geluidssignaal voor de bestuurder. Na het parkeren kunt u de Toyota alarminstallatie inschakelen. Het zorgt voor een krachtig alarmsignaal als aanvulling op de startblokkering die tot de standaarduitrusting van elke Yaris behoort en beschikt over een sensor die onbekende bewegingen detecteert, zoals wegslepen en diefstal van de lichtmetalen velgen.

Extra bescherming voor uw auto betekent meer comfort voor u. De accessoires van Toyota zijn gericht op het moderne leven. De windschermen laten u nog meer genieten van het rijden met de Yaris. Ze voorkomen ongewenste turbulentie wanneer de portierramen zijn geopend. Tegelijkertijd zorgt het interieurluchtfilter voor een aangename atmosfeer in de auto. Uw Yaris kunt u extra beschermen door te kiezen voor de stootlijstenset, bumperprotectors en beschermstrips voor de portiergrepen en de achterbumper.

Als het om kinderen gaat, wilt u geen risico’s nemen. Als passagiers in uw auto vormen ze de meest kostbare lading. Neem daarom geen risico en kies voor de kinderstoeltjes van Toyota. Hierin reizen kinderen niet alleen heel veilig, maar ook bijzonder comfortabel. De fraaie en robuuste vloermatten beschermen niet alleen de vloerbedekking van uw Yaris, maar voorkomen ook dat uw voeten wegglijden bij het instappen. Er is keuze uit diverse materialen en kleuren.
Kijk op Toyota.nl voor meer informatie