Tweedehands iPhone 7 kopen

De eerste iPhones zijn nog steeds technisch goed, maar met elke verdere generatie van het model werden smartphones eleganter. De iPhone 7 was een nieuwe stap in de richting van elegantie. Sterk afgeronde randen, geweldige glans en een behuizinghoogte van slechts 7,1 mm kenmerken het ontwerp van het apparaat.

Maar niet alleen visueel, de smartphone is veranderd, zelfs in de behuizing is er veel gebeurd. Nieuw is de A10-chip in combinatie met de M10-bewegingsprocessor. Hij verhoogt merkbaar de apparaatprestaties in vergelijking met de iPhone 6s. Bovendien zijn beide camera’s verbeterd. Voor het eerst heeft het kleinere apparaat met een 4,7-inch diagonaal scherm een ​​camera met beeldstabilisatie – deze functie was voorheen alleen de Plus-versie voorbehouden. Bovendien werd de camera versneld en nam de flitsoutput toe. De Facetime-camera heeft 2 megapixels extra resolutie en lost nu op met in totaal 7 megapixels.

Met de iPhone 7 is eindelijk de kleur van de behuizing zwart beschikbaar – strikt genomen zelfs twee keer, namelijk een keer zo zwart en als diamantzwart met meer glans. Bovendien zijn de kleuren zilver, goud en rosé goud beschikbaar. Het geheugen kan worden gekozen tussen 32 en 128 GB.

Tweedehands iPhone 7 kopen

Voor de aankoop van een gebruikte iPhone 7 spreekt met name de prijs. In vergelijking met een nieuwe Apple-smartphone kunt u veel besparen. Simlock of soortgelijke beperkingen bestaan ​​niet, gebruikte apparaten kunnen worden gebruikt met simkaarten van verschillende mobiele serviceproviders.