Wat is 3d tv?

3D-TV is een nieuwe technologie waarmee de consument tot drie-dimensionale films, televisieprogramma’s en video games te genieten in hun huizen. Verschillende bedrijven hebben ontwikkeld levensvatbare 3D-technologie voor de home theater omgeving, maar de realiteit van het zien van 3D TV in het gemiddelde huishouden is waarschijnlijk jaren verwijderd is. Dat is in de eerste plaats omdat de technologie de aankoop van nieuwe televisie-apparatuur, waaronder een 3D-ready tv en een 3D-Blu-ray-speler vereist.

Een aantal tv-fabrikanten, zoals Panasonic, Sony en Samsung, zijn de productiekosten naar 3D-tv’s, en hun technologie is niet gestandaardiseerd. Op dit punt, het is iedereen het raden wie 3D-tv-technologie zal de grootste lange-termijn succes te hebben, maar de Blu-ray 3D-normen zijn platform agnostisch, hetgeen betekent 3D Blu-ray discs moeten spelen op elke fabrikant 3D-enabled te stellen.

Een van de grote vragen over 3D TV is, “Zal kijkers zijn bril te dragen om de 3D-effecten te genieten?” Voor het grootste deel, is het antwoord: “Ja.” Hoewel er bedrijven zijn bezig met 3D televisie technologie, die niet vereisen een bril, de systemen die zijn coming out gebruiken nu een bril.

Een ander ding vertraging van de goedkeuring van 3D-TV is het feit dat de inhoud van een schaars goed is, maar er zijn mensen die geloven dat zal veranderen in de komende drie tot vier jaar.

MERKEN:

– Panasonic
– Samsung

Geef een reactie