Wellness reizen-Relaxen en genieten

wellness reizenWellness reizen zijn erg in trek bij de drukke westerse toerist. Reizigers die houden van ontspannen in sauna’s, zwembaden, massagesalons en spa’s komen tijdens een bezoek aan onderstaande bestemmingen ruimschoots aan hun trekken.

Mariënbad
In het westen van Tsjechië vind je de stad Mariënbad of Marianske Lazne. Deze dicht bij de Duitse grens gelegen stad bevindt zich in het Bohemer woud waar je kunt genieten in het kuuroord. Het is tevens een uiterst geschikte locatie voor een mooie wandeling.

Abano Terme
In de regio Veneto vind je Abano Terrne, een heus kuuroord met heerlijke kuurbaden in de buurt van de Italiaanse stad Padova. Abano Terme is tevens de ideale uitvalsbasis voor een dagje Padova of Bologna.

Bad Kissingen
Duitsland-Bad Kissingen-wellnessDuitsland beschikt over een scala aan kuuroorden en luxe hotels. Een relaxte autovakantie in het Zuiden van Duitsland aan Bad Kissingen is wellicht een goede optie. Je kunt naar luxe hotels zoals 5-sterren hotel ‘Steigenberger Hotel Bad Kissingen’ of kiezen voor kuurhotels in het centrum van een andere prijsklasse. Bad Pyrmont is gelegen in de Duitse deelstaat Nedersaksen en is ontstaan vanwege de geneeskrachtige bronnen. Het beschikt over mooie natuur en vele kuurhuizen.

Leukerbad
Ook Zwitserland beschikt over een ruim aanbod aan wellness. In Leukerbad kom je voor de thermale baden. Er zijn meer dan tien wellness hotels aanwezig van twee tot vier sterren.

Karlovy Vary
In een heuvelachtige, bosrijke omgeving in Tsjechië vind je Karlovy Vary. Deze stad is erg beroemd om de twaalf kuuroorden, die warm mineraalwater naar de oppervlakte brengen. Verder heeft de stad een achttien holes-golfresort genaamd Karlovy Vary.