Werkblad van natuursteen kopen tips

Natuurstenen platen zijn groot formaat en daarom ook geschikt voor keukeneilanden. De steen wordt net zo heet op het oppervlak als de kookplaat waarop de pot eerder stond. Met natuursteen kunt u een werkblad zonder vlekken in de droomkeuken integreren, maar met veel plezier en nog meer mogelijkheden! Een natuurstenen aanrecht combineert maximaal comfort met de mogelijkheid om de stijl van de gebruiker te ontvouwen. Er is ook een natuurstenen aanrecht in verschillende kleuren en 5 geschikte afwerkingen: gepolijst, gesatineerd, geborsteld, geschuurd en gepatineerd. Met natuursteen heb je zoveel varianten op het ontwerp. 

Natuurstenen soorten:

graniet
marmer
leisteen
bazalt
kwartsiet
zandsteen
travertijn

Onder de afzonderlijke stenen vindt u een ongelooflijk breed scala aan kleuren. Elk van deze stenen heeft voor- en nadelen, waardoor ze min of meer geschikt zijn als aanrecht in de keuken. Maar de kleuren van de natuur worden nog steeds weerspiegeld in het natuurstenen werkblad. En met de kennis van de eigenschappen van de specifieke natuursteen, kan dit in de keuken worden gebruikt.

Natuursteen werkblad prijs en variant

Natuursteen is veelzijdig in prijs en design. Omdat elk een uniek stuk en een snee is, speciaal voor uw keuken, is de prijsvariabele ook zo. In ieder geval zijn het ook prijsbewuste mensen die geen concessies willen doen aan de kwaliteit van het mogen genieten. Met andere woorden, er is de juiste natuursteen voor uw keuken.

Verzorging en bescherming van natuurstenen werkblad

De verzorging is heel eenvoudig met de juiste producten.  Voor marmeren werkbladen is dit iets meer tijdrovend dan voor graniet. Omdat graniet robuuster is dan aanrecht, is het praktischer en gemakkelijker. Zelfs basalt-werkbladen betekenen dat u op zuren moet letten. Leistenen werkbladen zijn stevig maar hebben een andere zorg nodig dan zandsteen. Omdat de verzorging en bescherming net zo bijzonder is als de natuursteen zelf, adviseren wij u direct bij de aankoop.