Zomer 2010 movie previews

1. ‘Iron Man 2’
Acteurs: Robert Downey Jr, Scarlett Johansson en Mickey Rourke

What It’s About: Robert Downey Jr is terug in het piek-vorm als de miljardair Tony Stark, die, wanneer hij niet feesten en / of het versieren van vrouwen, redt de wereld als Iron Man. Maar dit keer rond de regering wil in de kont over het optreden van Iron Man – en Stark niet bereid is om zijn technologie te delen.

Releasedatum: 07 mei 2010

2. ‘Robin Hood’
Acteurs: Russell Crowe en Cate Blanchett

What It’s About: Oorspronkelijk was deze Robin Hood verhaal was niet eens gaan richten op Robin Hood. De eerste worp van het verhaal had de Sheriff van Nottingham als het centrale karakter, met het verhaal verteld vanuit zijn standpunt. Maar uiteindelijk is dat niet wat geliquideerd wordt gefilmd. In plaats daarvan, Robin Hood is opnieuw het verhaal van een man die steelt van de rijken te geven aan de armen, met Crowe met de deskundige boogschutter.

Releasedatum: 14-05-2010
3. ‘Shrek Forever After’
Met de stemmen van Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy en Antonio Banderas

What It’s About: De vrolijke bende van ogres en een assortiment van dieren sidekicks ruil voor de vierde – en laatste? – Film van de franchise. Deze speelt zich af in een alternatief universum (na een vloek door Repelsteeltje) waarin Shrek en Fiona zijn niet getrouwd en Puss in Boots is een reusachtige oranje fluffball die liever eten dan vechten.

Releasedatum: 21/5/2010
4. ‘MacGruber’
Acteurs: Will Forte, Ryan Phillippe, Kristen Wiig en Val Kilmer

Wat is het zo’n beetje: Geïnspireerd door de jaren 1980 tv-serie MacGyver, MacGruber volgt de heldendaden van een man die een bom te maken van een paperclip, kleverige nota, en lege tube tandpasta. Oke, dus die zijn niet precies wat hij zou gebruiken – maar je krijgt het punt. In de film komt uit MacGruber zelfopgelegde pensioen voor een laatste job: om de wereld te beschermen tegen een nucleaire kernkop gestolen.

Releasedatum: 21/5/2010
5. ‘Prince of Persia: The Sands of Time’
Starring: Jake Gyllenhaal and Gemma Arterton

What It’s About: Based on a popular video game series, Jake Gyllenhaal shows off his buff – and bronzed – body as a prince (of Persia) who teams up with a gorgeous princess (Gemma Arterton) to keep a dagger filled with the Sands of Time (special sand capable of reversing time) safe from the wrong hands.

Release Date: May 28, 2010
6. ‘Sex and the City 2’
Acteurs: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon en

What It’s About: de mooie dames die voor het eerst op het kleine scherm van 1998 sierde tot 2004, en vervolgens speelde in een van de meest succesvolle vrouwelijke gedreven films aller tijden, zijn terug op het grote scherm in wat er zeker van te zijn het jaar de meest modieuze film. Huwelijk en kinderen kunnen niet blijven Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte naar beneden, als het viertal heads off naar Abu Dhabi voor een beetje plezier en ontspanning (en geslacht).

Releasedatum: 05.28.2010
7. Get Him to the Greek
Acteurs: Russell Brand en Jonah Hill

What It’s About: Russell Brand keert terug als de met leer beklede rocker Aldous Snow, die in deze spin-off van Forgetting Sarah Marshall. Jonah Hill’s ook weer terug, maar hij is niet spelen van dezelfde rol speelde hij in de FSM dus misschien is het het beste om gewoon alsof er niets aan hem te herinneren dat een deel van de eerste film. In het Grieks, is belast met het begeleiden Hill de onstuimige rock ster uit Engeland naar het Griekse Theater in LA voor een comeback concert. Hilarische R-rated hijinx zijn er zeker van zullen ondervinden.

Releasedatum: 04/6/2010
8. ‘The A-Team’
Acteurs: Bradley Cooper, Sharlto Copley, Liam Neeson en Quinton ‘Rampage’ Jackson

What It’s About: En hier is nog een film gebaseerd op een populaire tv-show ooit. De serie, die liep van 1983 tot 1987 op NBC, bevatte vier Vietnamveteranen ten onrechte veroordeeld voor een misdaad die ze niet heeft begaan. Samen als ‘The A-Team’, probeerden ze hun naam te zuiveren, terwijl het helpen van mensen in nood. De film volgt dezelfde algemene uitgangspunt, maar verplaatst de actie naar voren zodat in plaats van betrokkenheid in Vietnam, de vier soldaten deden tours van het recht in Irak.

Releasedatum: 11 jun 2010
9. ‘The Karate Kid’
Acteurs: Jackie Chan en Jaden Smith

What It’s About: Ralph Macchio was de oorspronkelijke Karate Kid in een reeks van films die ‘wax, wax off’ een populair gezegde. Pat Morita co-ster als de oh-zo-wise Mr Miyagi, die niet alleen de jongen geleerd hoe hij zich fysiek te verdedigen, maar ook geserveerd belangrijke levenslessen. Deze keer is het Will en Jada Pinkett Smith’s zoon Jaden wie krijgt om te leren hoe te vechten en martial arts legende Jackie Chan, die doet het onderwijs.

Releasedatum: 11 jun 2010
10. ‘Jonah Hex’
Acteurs: Josh Brolin, Michael Fassbender, en Megan Fox

What It’s About: Wie is Jonah Hex? Dat is een vraag die veel van de niet-comic book fans zal vragen wanneer de revolverheld die de dood overleefd moseys in theaters voor wat waarschijnlijk de eerste film van een franchise te worden (als het aan de verwachtingen presteert in de box office). Josh Brolin neemt de hoofdrol als de premiejager die moeten opsporen van een gevaarlijke schurk uit de hel op aarde los te laten.

Releasedatum: 18 06 2010
11. ‘Toy Story 3’
Met de stemmen van: Tom Hanks en Tim Allen

What It’s About: Toy Story veranderde de wereld van animatiefilms als het festival hit in 1995. En als Toy Story 2 theaters hit in 1999 werd afgekondigd op grote schaal te worden niet alleen beter dan zijn voorganger, maar een van de beste animatiefilms ooit uitgebracht. Toy Story 3 zoekt naar alle bekende speelgoed van de eerste twee films terug voor nog een wild avontuur, maar deze keer van hun eigenaar klaar om de wereld van het spelen met speelgoed achter om uit het hoofd naar de universiteit te verlaten.

Releasedatum: 18 06 2010
12. ‘Grown Ups’
Acteurs: Adam Sandler, Chris Rock en Kevin James

What It’s About: Het moet leuk zijn om samen een grote Hollywood-film gewoon zo je kunt hangen met je vrienden en krijgt betaald voor het … Oke, misschien is dat niet de enige reden Grown Ups bestaat, maar ik ben bereid om dat excuus inzet was deels de reden dat Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, David Spade, en Rob Schneider kreeg samen om deze komedie over een groep te maken van de kindertijd vrienden die bij elkaar komen om de herinnering aan een van hun vroegere coaches eer.

Releasedatum: de 25 juni 2010
13. ‘The Twilight Saga: Eclipse’
Acteurs: Robert Pattinson, Taylor Lautner, en Kristen Stewart

What It’s About: Who cares wat het over gaat? Het heeft vampieren en weerwolven en tiener romantiek en shirtless studs rond te rennen in de regen … Is het echt nodig ook een complot? Fijn, het heeft wel een verhaal te vertellen. Deze derde film van de Twilight-serie vindt Bella terug met haar beau vampier, Edward, terwijl haar vriend weerwolf, Jacob, nog steeds uit voor hun relatie om verder te gaan langs de vriendschap podium. En er is een hinderlijke roodharige vampier die zou niets liever willen dan te nemen … of … het diner van te maken Bella.

Releasedatum: 30-06-2010
14. ‘Predators’
Acteurs: Adrien Brody en Alice Braga

What It’s About: te druk met Arnold gouverneur van Californië te jagen Predators, dus deze nieuwe toevoeging aan de franchise wordt geleid door Oscar-winnaar Adrien Brody (een onwaarschijnlijke keuze om de hoofdrol in een grote actie film). Geproduceerd door Robert Rodriguez en geregisseerd door Nimrod Antal (Vacancy), is Predators ingesteld op een buitenaardse planeet en heeft Brody post een groep van zeer bekwame strijders worden opgejaagd door de roofdieren die proberen de beste manieren om mensen te doden leren.

Releasedatum: 2010-7-09

15. ‘Inception’
Acteurs: Leonardo DiCaprio en Ellen Page

What It’s About: Laten we schrijver / regisseur Christopher Nolan uit te leggen: “Inception is een moeilijke film samenvatten. Het gaat over een team van mensen, onder leiding van Leonardo DiCaprio, die hebben een technologie die hen in staat stelt aan te gaan de gedachten van mensen. Dus het is echt een grote- grootschalige actie filmset binnen de architectuur van de menselijke geest. Het is een ander concept. En een van de dingen die leuk over een origineel idee en een originele script hebben we samen is het publiek is niet van plan om precies te weten wat je kunt verwachten wanneer zij gaan zitten om te kijken. En voor mij als kijker dat is het ultieme film-ervaring … ”

Releasedatum: 16 juli 2010

Geef een reactie